keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Arjen kaaos: vuodenvaihteessa on hyvä tilaisuus tehdä parannus.

Kuinka päästä eroon rakaista, vaikkakin tarpeettomista esineistä ?  Tässä tapauksessa auttoi perheenjäsenen kehoitus, kaupan seinille laitetut ilmoituslaput ja vuodenvaihteeseen liittyvä uudenlainen yrityshalu.  Lahdentien toiselta puolen löytyi nuori kaveri jonka luota vaurioitunut vanha kitara ja erikoisen näppäimistön omaava venäläinen haitari löysivät hyvän kodin.  Ja minä saan 10 € edestä kahvittelua vaikkapa Hakaniemen hallissa.  Vanhat videonauhat jo hävitin.

Vielä olisi vuorossa 12-kielinen kitara ja pieni harmonikka, jotka myydään rahasta.  Soittimia jää perheeseen kyllä riittävästi.  Paljon muutakin roinaa pitää kiikuttaa pois; jos ei ole tavaroita 6 vuoteen käyttänyt, niin ne ovat tarpeettomia.  Sitten on järjestettävä ATK-hylly, keittiön kaapit ja kellarikomeroa.  Retkitarvikkeet, nuotit ja käsikirjoitukset on järjestettävä, osan niistä voisi tallettaa koneille.  Siinäpä urakkaa.  Ja kaikenlaista korjattavaa tavaraa kaksiossa kerrostalossa riittää.  Työkalutyyppistä roinaa on kertynyt aivan liikaa.

Paraniko olo, kun sai muutaman asian hoidettua?  No hieman.  8 kohtaa vielä jäljellä.  Ihminen ei ole tyytyväinen koskaan, mutta tuntuu siltä, että alkuun on päästy. Niinkuin tämän bloginkin kanssa.  Saa nyt nähdä, onko tämä sitten lopullinen valintani.
.

Ei kommentteja: